Collectoren met overheat protectie!

Ontdek onze gloednieuwe collectoren met oververhittingsbeveiliging en geniet van zorgeloze energieopwekking. Lees er snel meer over.

Koop géén tweedehands kachel en voorkom zo een stookverbod

Kachels die tweedehands worden aangeschaft zijn erg vervuilend. Bovendien blijkt dat 9 op de 10 niet voldoen aan het Ecodesign keurmerk.

Alles wat je moet weten over het stookseizoen

De koude maanden komen er weer aan, wat uiteindelijk betekent dat je je kachel weer vaker zult gaan stoken. Met deze tips begin je goed aan het seizoen!

Dubbel profiteren van de warmte met speksteen!

Je bent op zoek naar een speksteenkachel om dubbel van de warmte te profiteren. Zodra je thuis komt wilt je de houtkachel aanmaken en een paar uur stoken.

Hoe een zonneboiler je zwembad kan verwarmen

Wil je jouw zwembad duurzaam en efficiënt verwarmen? Overweeg dan een zonneboiler. Deze kan het zwemseizoen in voorjaar, zomer en najaar verlengen en je flink letten besparen. Lees verder en ontdek de voordelen.

Ontdek de Zwitserse Stookmethode

Ontdek de Zwitserse stookmethode, die zich richt op een schonere en volledige verbranding van hout met minder rook en schadelijke stoffen. Lees hier hoe je deze methode kunt gebruiken.

Thermische stagnatie bij zonneboilers

Thermische stagnatie bij zonneboilers is een veelvoorkomend probleem, vooral wanneer zonneboilers niet goed gedimensioneerd zijn. Ontdek de oorzaken en oplossingen voor dit fenomeen in dit artikel.

CV-kachels zijn de perfecte aanvulling op je centrale verwarmingssysteem

Ontdek hoe ze een waardevolle ondersteuning bieden voor een comfortabele en efficiënte verwarming in jouw huis.

RIVM positief over nieuwe schonere houtkachels

Ga voor zekerheid en duidelijkheid! Koop je nieuwe houtkachel in Duitsland. Hier gelden al sinds en jaar en dag de strengste milieueisen!