Levering en verzending

U heeft de keuze of u uw bestelling wilt komen afhalen of wilt laten bezorgen.

Wat is de levertijd?
Uit voorraad bestelde producten worden na afspraak en na ontvangst van uw betaling of onder rembours verzonden. Hoewel wij de meest gangbare producten op voorraad proberen te houden kan het voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar is. U ontvangt bericht van de te verwachten levertijd.

Door wie wordt er bezorgd?

Spediteur.
DGO Express is een logistieke dienstverlener in het noorden van het land. Met ruim 80 voertuigen en 130 deskundige medewerkers zijn zij gespecialiseerd in fijnmazige distributie binnen Nederland, België en Luxemburg.

Eigen chauffeur.
Vacuümbuizen leveren wij zelf uit. U kunt samen met de chauffeur uw bestelling  controleren. Is een buis kapot dan vervangt de chauffeur deze direct. Collectoren zijn zeer kwetsbaar, wij garanderen u door onze eigen chauffeurs een schadevrije levering. Verzendkosten op aanvraag!

PostNL.
Zendingen die met PostNL bezorgd kunnen worden gaan bij bestelling voor 14:00 uur dezelfde dag de deur uit. Dus alle bestellingen voor 14:00 uur, heeft u de volgende dag in huis.

Niet compleet bezorgd of beschadigd afgeleverd, wat te doen?
Zichtbare schade aan de goederen, ook transportschade moet onmiddellijk aan de chauffeur en aan de verkoper worden gemeld, u kunt dit doen via e-mail of telefoon, uiterlijk binnen 24 uur na levering. Na deze periode zijn alle rechten voor garantie op zichtbare gebreken uitgesloten.

Betalingsmogelijkheden.
Niet eerder betalen na ontvangst van de opdrachtbevestiging.

Voor aflevering dient het bedrag op onze bankrekening zijn bijgeschreven. Anders vindt er geen levering plaats. Met uitzondering van nadrukkelijk schriftelijke overeenkomsten zijn die bij de orderbevestiging aangegeven betalingstermijnen bindend.

U heeft de keuze uit:

Contant.
Dit is mogelijk bij afhalen of bij bezorging door eigen chauffeur. Bij levering door het transportbedrijf is contante betaling niet mogelijk.
Pin
Bij ons kunt u pinnen. Let wel op dat u met uw bank de eventuele grotere aankoop regelt in verband met betalingslimieten en betaling in het buitenland.

Vooruitbetaling.
Makkelijk en snel via internetbankieren. Onze gegevens vindt u in de opdrachtbevestiging.

Top kwaliteit

Zoekt u een zonneboiler met een maximale besparing en een zeer korte terugverdientijd? Wij bieden u als groothandel in hernieuwbare energie naast complete pakketten ook op wens geconfigureerde systemen aan.

Professionele levering

Vacuümbuizen met een vervoerder versturen geeft veel ergernis. Daarom leveren wij zelf uit. U kunt dan samen met de chauffeur de zending controleren. Is een buis kapot dan vervangt de chauffeur deze direct. Collectoren zijn zeer kwetsbaar, wij garanderen u door onze eigen chauffeurs een schadevrije levering. Verzendkosten op aanvraag!

Altijd scherp geprijsd

Spectrum Solar toonaangevende vakgroothandel voor hernieuwbare energie verkoopt haar producten uitsluitend aan installatie- en vakbedrijven. Heeft u interesse voor samenwerking?

Neem dan contact met ons op.